Kim Kardashian primește o geantă Hermès Hac pictată la comandă de la Kanye West

May 30, 2023 By udknj 0

Web-ul este un zgomot peste cadoul de Crăciun al lui Kim Kardashian de la logodnicul ei Kanye West. Kim Kardashian și -a arătat cu mândrie geanta pe Instagram, care pare a fi un Hermes Hac mai în vârstă, pe care Kanye West l -a pictat de artistul distins George Condo, un artist vizual contemporan american. Kanye s -a ocupat de prima dată cu artistul George Condo în 2010 pentru o serie de tablouri pentru albumul West Gorgeous My Superb Dark Twisted Fantasy. Geanta Hermes a fost acoperită pe față cu patru persoane, în principal nud, precum și una cu o față monstru ecologică.

Mulți descoperă că tabloul este crass pentru noua mămică, cu toate acestea, acest tablou este tipul de lucru pentru care George Condo este înțeles. De fapt, Condo a produs piese de artă similare înainte. Ceea ce mi se pare că o mulțime de surse au numit această geantă un Hermes Birkin atunci când este într -adevăr un Hermès Hac, Haut à Courroies. HAC -ul este mai înalt decât Birkinul cu curele mai scurte, precum și a fost creat pentru prima dată în anii 1800 pentru a transfera echipamentul de călărie. Această geantă precisă poate fi una pe care Kardashian Klan a avut -o înainte ca Kanye să -l comande lucrarea, într -adevăr s -ar putea ca acest Kanye să fie văzut înainte. Se pare că este un HAC de 50 cm, ceea ce indică faptul că va fi extrem de greu, precum și așa cum puteți vedea în fotografii, extrem de mari.

Kim nu pare să ia nimic pe care l -au afirmat haters la inimă, întrucât a fost identificată să aducă cu mândrie această geantă la doar câteva zile după Crăciun. Aceasta nu este prima geantă Hermès pe care am văzut -o modificată, Nicola Formichetti a luat -o la Birkin, așa cum a făcut femeia Gaga, când cu un marcaj, precum și încă o dată cu știfturi.

Care credeți despre cel mai nou cadou al lui Kim de la Kanye?