Joi Throwback: Cele mai populare cadouri din 2011

December 12, 2022 By udknj 0

Anul a fost 2011. IPhone 4S a fost cel mai popular accesoriu tehnologic de pe piață. Kim Kardashian și-a încheiat căsătoria de 72 de zile, franciza Harry Potter și-a văzut ultima alergare, precum și domnișoarele de onoare au sfârșit prin a fi cel mai înalt film Judd Apatow. Moda era total diferită atunci. Skinny Denim erau încă în tendință (suspin), pungile uriașe erau la fel de prețuite ca oricând, precum și atunci când se referea la încălțăminte, era vorba despre toate platformele. Astăzi, în această aruncare joi, din cauza sezonului de sărbători, am cercetat web -ul pentru ghidurile de cadouri de top de la un deceniu înapoi pentru a vă aduce produsele pe care toți, se pare, trebuiau să le avem acum zece ani. Țineți cont de orice tip de aceste articole fierbinți?

Tote de bagaje C (É)

Niciun ghid de cadouri de înaltă calitate din 2011 nu a fost total fără mențiunea unui tote #Oldcéline pentru bagaje. Pe atunci, fiecare femeie de modă sorbi Phoebe Philo Kool-Aid. Bagajele minuscule, cu amănuntul, pentru 2.500 de dolari, precum și versiunile blocate de culoare au fost deosebit de proeminente în acel an. În special acest combo verde/negru.

Căști de urechi artificiale de blănuri artificiale suculente

Aceste căști/căști hibride suculente au fost văzute în mai multe ghiduri cadou, inclusiv unul dintre noi din spate. La vremea respectivă, au fost cu amănuntul pentru 98 de dolari.

Tom Ford Private-Blend Ruj

Deși se pare că produsele cosmetice ale lui Tom Ford au fost în jur, în urmă cu zece ani, rujurile favorite de cult ale mărcii erau noul tânăr de pe bloc, precum și pasionații de apel, oriunde ar fi clamat pentru a pune mâna pe un tub al rujului ilustru. Au zburat de pe rafturi, precum și să-ți pună mâna pe una a fost o dificultate la vremea respectivă, făcându-le o umplutură de ciorapi cea mai bună (și accesibilă). Pe atunci cheltuiesc 48 de dolari, cu toate acestea, în aceste zile, unul vă va întoarce 58 de dolari.

Bag J.Crew Edie

În 2011, J.Crew a fost în prim-planul său sub direcția inovatoare a lui Jenna Lyons, care va ajunge să fie un nume de acasă, câștigând în cele din urmă o funcție de oaspeți în hitul HBO Girls, care va continua să aibă premiera în 2012 . Geanta de mână Edie a fost una dintre multe lovituri ale lui Lyons, de asemenea, aterizând pe câteva ghiduri de cadouri în urmă cu un deceniu. De asemenea, a fost discutat pe forumul nostru mai degrabă un pic înapoi în zilele sale înalte. Geanta Edie a fost comercializată cu 238 de dolari la acea vreme.

Oricum și orice Marc de Marc Jacobs

La începutul anilor 2010, Marc Jacobs a fost la vârful său cel mai mare, precum și aproape fiecare ghid cadou pe care l -am întâlnit, inclusiv al nostru, conțineau ceva MMJ. Chiar aici, la Purseblog, noi (și când afirm, noi, nu mă indicăm, eram stagiar la colegiu la acea vreme) eram fani specifici ai Marc de către Marc Jacobs Bob, Memphis Trip Carry Bag (298 USD). Geanta proaspătă, tinerească, precum și distracție a fost, în acel moment, blocarea culorilor.

Satchel al companiei Cambridge Satchel

Bagheta It-Bag a anului care cheltuiește un simplu 180 de dolari în 2011, geanta de tip școlar a companiei Cambridge Satchel a fost un hit. A fost scris despre aproape fiecare publicație în acel an (inclusiv Purseblog). A fost darul opțiunii pentru cei care doresc să încânte fashionista în viața lor, fără a rupe banca. A fost elegant, structurat, precum și funcțional pentru pornire. Not to mention the plethora of color options it was used in.

Mongorammed Necklace

These things were hot back in 2011. Whether costume or real, bought online, in-store, or from that bit gift shop in your town (I’m speaking from experience here), this script monogrammed pendant was the It-accessory in the early aughts. Not in any way surprising, thinking about the blanket-scarf/skinny jeans/over-the-knee boot combo that was popularized in the early 2010s.