Alexander Wang Coco Duffel

March 10, 2023 By udknj 0

NOTĂ: Acum oferit la Shopbop! Cumpărați înainte să ofere!

Este aici, este aici, este aici !!!! Alexander Wang Coco Duffel a decis să ne facă față în sfârșit, în sfârșit, cu existența sa în magazinele de internet, după luni de așteptare raidă din partea pasionaților de poșetă. Geanta a venit mai întâi la lunile noastre de interes, precum și luni, când una dintre primele sale iterații a fost folosită în mod repetat de Mary-Kate Olsen, care a fost în mod evident înzestrată cu o versiune extrem de timpurie a sacului de către designer.

Și a fost o mișcare strălucitoare din partea lui Alexander Wang-nu pot ține cont de încă o geantă care a fost atât de disperată de la IT-Bag Heyday din toamna 2005. Se dispare pe internet practic imediat ce este postat, Așadar, link -ul Shopbop pe care urmează să -l oferim, este posibil să nu funcționeze atunci când faceți clic pe el. Cu toate acestea, dacă doriți geanta, marcați -o – de acolo îl veți putea descoperi atunci când magazinul se reînnoiește, deoarece au de mai multe ori în ultima zi sau două.

În ceea ce privește stilul geanței, îl ador-pielea este luxoasă, precum și cu aspect moale, cu o tonă de structură, precum și multitudinile de știfturi de aur care acoperă fundul sunt atât de ireverente, cât și cu adevărat interesant . Nu este pentru toată lumea, după orice tip de întindere a imaginației, cu toate acestea pungile cu un stil mare, precum și personajul nu sunt niciodată. În plus, pentru un IT-Bag, costul este cu adevărat rezonabil; S -ar putea să perceapă de două ori mai mult, precum și o mare parte de oameni ar fi în continuare clamorează pentru asta. Cumpărați cu Shopbop pentru 850 USD.