Bottega Veneta debutează pungi uriașe, precum și oferte mari de culoare pentru toamna anului 2018

March 25, 2023 By udknj 0

anul trecut, am prezis revenirea pungilor uriașe. La urma urmei, pungile minuscule de la itty au fost în vogă de ceva vreme, precum și modelele de modă sunt un pendul care se leagănă în mod regulat între diferite extreme. În cadrul emisiunii de toamnă 2018 din Bottega Veneta din NYC din această săptămână, designerul Tomas Maier părea să fie de acord.

Deși Bottega este un brand italian, a selectat să -și arate colecția de toamnă 2018 din New York în Buy pentru a sărbători deschiderea noului său flagship de 15.000 de metri pătrați din NYC, acum cel mai mare magazin din portofoliul mondial al mărcii. Noul magazin ocupă o întreagă casă de oraș în colțul Upper East Side, al Madison Avenue, precum și East 64th Street, precum și este plin de produse din piele de lux fiabilă la care ne -am așteptat cu toții de la brand, la fel ca și spectacolul Sărbătorind marea sa deschidere.

Pe măsură ce BV a concertat în ultimele sezoane, această colecție de bărbați, precum și gențile pentru femei s -au îndreptat către cele jucăușe, cu culori distractive, precum și accente adorabile, cum ar fi apelurile de geantă, precum și personalizarea. Verificați imaginile noastre cu pungile de pistă de mai jos.