Colecția finală a lui Alexander McQueen se plimbă la Paris

March 17, 2023 By udknj 0

, dacă există o experiență mult mai bântuitoare în modă decât să te bucuri de prezentarea postumă de toamnă/iarnă a lui Alexander McQueen la un grup extrem de mic de glitterati de modă, nu pot imagina ce este va fi. Oferit într -un salon de frumusețe elaborat de către compania -mamă a mărcii, colecția parțială de 16 aspecte a fost genială, așa cum am înțeles toți. De asemenea, a fost, în parte, ceva absolut neașteptat: Angelic.

Colecția a fost influențată de pictorul secolului al XVI -lea Hieronymus Bosch, printre alți artiști, care s -au specializat în interpretare religioasă, precum și comentarii. Câteva dintre modele conțineau cu adevărat imprimeuri computerizate, precum și re-lucrate din lucrările de artă originale, inclusiv capodopera Bosch „Grădina deliciilor pământești”. Cu toate acestea, în afara inspirației mărturisite, este greu să nu atribuie un lucru mult mai personal, precum și tragic, indicând aripilor de înger stilizate pe care le -au purtat o serie de modele. Într -adevăr, au existat alte elemente mondiale pentru o mulțime de aspecte – pene albe pure, aurite. Poate că cea mai direcționată recomandare a fost în aspectul final al emisiunii, o geacă de aur care ar fi putut fi făcută din aripi, fluturată la podea de congerii de tul albe cu margele.

Dar această colecție a fost orice, totuși, cu o singură notă. Împreună cu albii îngeri au fost broșați, precum și rochii cu margele în culori de roșu, precum și auriu, plus rochii scurte imprimate digital, aparent o continuare a colecției Atlantis a lui Atlantis din sezonul precedent. Spectacolul a afișat doar o fracțiune din ceea ce McQueen a finalizat cel mai probabil, cu toate acestea, chiar și în lungimea sa prescurtată, nu numai că a demonstrat priceperea tehnică inegalabilă a proiectantului, creativitatea, precum și stăpânirea formei feminine, oricât de asemenea este redusă în Stark Relief, senzațional Pierderea pe care piața de modă, precum și lumea de la Big au experimentat -o în moartea lui McQueen.

Fotografii cu ajutorul NYTimes.com.