Joi, amintind de geanta Prada Trembled Blossoms

January 3, 2023 By udknj 0

În septembrie 2007, tocmai începusem anul meu superior de liceu. În câteva luni, mi -aș primi scrisoarea de acceptare la facultate și a fost o navigare lină de acolo. La vremea respectivă, aveam totul, de la degetele până la degetele de la picioare, că voi fi acceptat în Institutul de Modă al Tehnologiei. Visul meu s -ar împlini în cele din urmă, dar când Miuccia Prada a debutat colecția ei de ultimă oră pentru primăvara 2008, nu am auzit încă că sunt acceptat să mă potrivesc. Eram deja cufundat în lumea modei, atât de îndrăgostit de posibilitatea de tot ceea ce voiam să înmuiez fiecare parte a acesteia. După școală, m -aș așeza la computerul familiei și aș derula prin recenziile și fotografiile fiecărei colecții și îmi amintesc că am fost complet în uimire de Prada în acel an.

Nu dețineam o singură geantă de designer la acea vreme și, în timp ce atracția și tracțiunea am simțit la vremea respectivă este greu de venit în aceste zile, îmi amintesc în mod distinct să văd o geantă multicolor din piele în nuanțe violet, portocaliu și teal În acea colecție Prada. Geanta a fost prezentată alături de o colecție uimitoare, eterică de piese, iar geanta de zână Prada a furat lumina reflectoarelor în acel an. Dar geanta Prada Trembled Blossoms a fost și un standout în acel an. A existat chiar un scurtmetraj original, animat, care a fost lansat alături de colecție, intitulat „Trembled Blossoms”. Nu -mi amintesc că am văzut filmul la momentul lansării sale; Mai degrabă, am descoperit -o când am cercetat geanta, pe care o amintesc viu, pentru această caracteristică.

Prada a tremurat geantă de flori
prin eBay

658 USD

Vizionându -l pentru prima dată, m -am simțit transportat în lumea capricioasă a Prada. La sfârșitul filmului, personajul de animație se întâmplă pe un pește colorat, magic, care se transformă în geanta foarte tremurată Prada, pe care mi -am amintit -o. Sunt momente magice de genul acesta când mi -am reamintit de ce m -am îndrăgostit pentru prima dată de genți de mână. Geanta Prada Trembled Blossoms (care nu este umbrită de geanta de zână Prada) a fost o parte integrantă a colecției mărcii în acel an, apărând într -o mare varietate de opțiuni de culoare. De la nuanțe de violet, teal și portocaliu la un amestec de purpuri și fuchsias până la versiunea metalică și versiunea neagră, această geantă m -a arătat pe pistă.

Doamna Prada a vorbit cu Vogue Runway despre colecție, afirmând că este „despre încercarea de a găsi o creativitate nouă” și acel sentiment, care era evident atunci și este mereu actual acum, în tot ceea ce face Prada. În mod ironic, culorile prezentate în acea geantă originală Prada Trembled Blossoms îmi amintesc de geanta Deep Purple și Peacock din Prada Signaux din toamna anului 2021 și, în mod sigur, vreau din nou această geantă, deși pare să nu fie foarte ușor disponibilă pe repaus piaţă.

Îți amintești geanta lui Prada Trembled Blossom? Ai avut unul?