Maison Martin Margiela Reflector Clutch

February 22, 2023 By udknj 0

tocmai când cred că nimic nu face un designer de poșetă să mă poată surprinde, cineva merge la fel de bine ca și o metodă care să mă facă să arăt de două ori. Spune -i mulțumirii lui Dumnezeu pentru inovație, chiar dacă este un pic ciudat – fără ca oamenii să încerce lucruri noi, cu toții am fi adus în jurul aceluiași tote de piele neagră, precum și este nevoie de o mare ingeniozitate pentru a trece de la conceptul de concept de O geantă simplă, utilitară, pentru dezvoltarea a ceva la fel de ciudat de ciudat ca ambreiajul Maison Martin Margiela Reflector

Da, așa este. Reflectoare, ceea ce înseamnă că lucrurile din plastic pe care oamenii le lipesc pe spatele bicicletelor lor pentru a se asigura că mașinile și camioanele nu le vor rula noaptea. Ambreiajul este înfrumusețat cu aceia.

Bucățile de reflector de plastic, dintre care câteva arată tăiate, altele arată mai zimțate, precum și mai dure, sunt conectate într -un model de mozaic la un ambreiaj simplu din piele. Impactul pe care această metodă îl produce poate să nu fie ceva pe care toată lumea dorește să -l poarte, cu toate acestea am fost surprins exact la cât de bine piesele de paiete imitate din plastic. Întrucât reflectoarele sunt, desigur, produse pentru a arăta lumină într-o serie de unghiuri, au un pic de strălucire care oferă această geantă de seară post-modernă suficientă frumusețe pentru a fi mai mult decât o simplă piesă de conversație. Cumpărați cu Net-A-Porter pentru 1275 USD.