Chanel a mers cu genti frumoase pentru pista sa de toamnă 2015

April 8, 2023 By udknj 0

în ultimele mai multe sezoane, Chanel s-a aplecat foarte mult pe teme pentru a-și informa colecțiile și, în special, designul accesoriu. Mai întâi au venit școala de artă, apoi mitingurile de protest și cu ele câteva lovituri substanțiale și ratări semnificative în departamentul de geantă. Pentru toamna anului 2015, Chanel are cu siguranță încă o temă (Brasserie franceză), dar gențile se simt mult mai echilibrate-cele mai multe dintre ele sunt doar frumoase, cu câteva piese tematice presărate pe tot parcursul.

Colecția a fost plină de clasici Chanel, inclusiv Classic Flap, Reedding și Kid Bag. Multe dintre ele au fost împodobite cu plăci de mozaic sau accente metalice, iar câteva dintre ele reflectau tema restaurantului; În special, o reeditare a fost împânzită cu ustensile minuscule și s -a făcut o altă reținere pentru a arăta ca două mici stive de farfurii. Poate cea mai creativă implementare a fost o reținere împodobită cu o furculiță metalică, răsucind câteva șuvițe de perle ca și cum ar fi paste.

Totuși, încă mai era un pic de ciudățenie; Mai multe modele purtau veste tricotate care aveau pungi de cangur incomode în spate, iar mai multe dintre pungi erau din piele pufoasă și scrâșnită, care arătau puțin ca o geantă de gunoi mată. Cu toate acestea, în general, Chanel a produs o colecție puternică care conținea tipurile de pungi pe care fanii mărcii le vor găsi, fără îndoială, fermecătoare.

[Fotografii cu ajutorul stilului.com]