Louis Vuitton debutează într -o nouă geantă Alma – fără mânere de top

February 25, 2023 By udknj 0

, geanta Louis Vuitton Alma este genul de clasic etern care nu primește o mulțime de actualizări structurale (dacă există). Este chintesențialul gâfâit al cupolei, cu mâner de vârf și ultra-structurat, cel mai bun pentru situații care au un sentiment de formalitate pentru ei. În versiunile sale mai mici cu Crossbody, geanta a fost o alegere populară recentă pentru o uzură mult mai casual, cu celebrități la fel de influente ca Rihanna. Se pare că Vuitton a observat această tendință, deoarece primăvara 2018 ne aduce geanta Louis Vuitton Alma Tiny, care este primul Alma fără mânere de top.

Proiectarea este probabil exact ceea ce credeți dacă cineva l -a descris ca o minusculă încrucișată alma, fără mânere – structura cu cupole a pungii în sine este aceeași, până la fundul plat și cu fermoar dublu. Geanta are o lățime de 8,3 inci, ceea ce indică faptul că este suficient de mare pentru a ține un iPhone Plus și o mulțime de portofele lungi, iar baza adâncă a ALMA standard indică probabil că geanta deține un bit corect pentru dimensiunea sa mică. Geanta diferă de alte Almas în câteva detalii, totuși – îi lipsește lacătul celelalte pungi cu fermoar, iar cureaua de transport a mini -ului este parțial în lanț și nu poate fi detașată, ceea ce indică faptul că nu poate fi transportată ca un ambreiaj.

Geanta vine în patru culori de piele EPI până acum, iar toate, în afară de alb, au garnituri de microfibră tonală cu un buzunar de plasture în spate. (Albul are o căptușeală neagră contrastantă.) Pentru comparații de dimensiuni, această geantă are o lățime mai mică de un centimetru decât Alma BB, dar un centimetru și jumătate mai larg decât Alma Nano, ambele având mânere de top. Toate versiunile actuale ale Alma Tiny au un preț de 1.350 USD, iar din această scriere, toate cele patru culori sunt încă disponibile pentru a fi achiziționate online.

Săpați acest nou alma sau ați prefera să rămâneți cu BB -ul ușor mai mare pentru 270 USD mai mult?

Louis Vuitton Alma Bag Tiny
1.350 USD cu ajutorul lui Louis Vuitton

Louis Vuitton Alma Bag Tiny
1.350 USD cu ajutorul lui Louis Vuitton

Louis Vuitton Alma Bag Tiny
1.350 USD cu ajutorul lui Louis Vuitton

Louis Vuitton Alma Bag Tiny
1.350 USD cu ajutorul lui Louis Vuitton