Rebecca Minkoff a perforat 3 pungă cu balansoar

January 4, 2023 By udknj 0

Am subliniat înapoi când tendința emergentă pentru pungi perforate, iar acum vine un cerc complet. În toamna, când tendința era doar născută, este posibil să fi batjocorit. “Perforare? Cine vrea o geantă cu găuri în ea? ” Ei bine, vă amintiți de Uber-popular Louis Vuitton Neon și colecția perforată? Cred că asta răspunde la întrebarea ta, nu te dezblați, tu.

Rebecca Minkoff a îmbrățișat deja tendința cu Hobo perforat de îmbrățișare (ha! Este un punct, se întâmplă cu cei mai buni dintre noi), dar acum a livrat o perfecțiune pură cu pură cu geanta de balansoare cu 3 ani. Purpuriul profund, pe lângă faptul că este culoarea mea preferată, este suficient de întunecat pentru a ascunde oarecum perforația, dar suficient de ușoară pentru a permite spectatorilor să observe că există un fel de textură. O privire mai atentă, apoi, dezvăluie perforația. Iar hardware -ul armetal funcționează zdrobitor, fumarea fermoarelor care joacă luminozitatea subtilă a pielii.

Bine jucat, Minkoff. Cinchers-urile sunt ciucurile atârnate de pe fermoarul cu fermoar- o capsă a celor 3 pungi cu balansoare, dar totuși binevenite. Peer este îndeaproape și veți observa că aceste ciucuri și curea sunt perforate pentru a se potrivi cu poșeta. Treceți prin Shopbop pentru 195 de dolari.